Kluski są super, nie za twarde, nie za miękkie, idealne jako samodzielne danie, np. z sosem czy jako dodatek do zupy. Sycą i super wyglądają i najważniejsze, że się nie rozlatują i nie kleją tak jak nieraz zwykły makaron. Sprawdziły się w zupie dyniowej, pomidorowej. Po prostu pycha.
Opole
Iwona, 45
Smaczne, sycące, robiłam nie tylko zupę, ale również sałatkę – świetnie się sprawdziły.
Białystok
Anna, 36
Świetny smak i aromat.
Kluski 4-jajeczne Opak. 500 g
Dodały wszystkim otuchy! Mają jaja, a nawet cztery! Najlepiej pływają w rosole i grzybowej, ale chętnie pokazują się też w towarzystwie skwarek i cebulki!
*Oferta obowiązuje od 3.08 do 30.08 lub do wyczerpania zapasów
ZOBACZ OPINIE
Odkryj 4-jajeczne kluski ze Szwabii Eierspätzle, bo to kluchy, które dodają otuchy!
Agnieszka, 31 Olsztyn
Makaron idzie w odstawkę, rosół i pomidorowa tylko z kluskami. Dzieci je uwielbiają.
Agnieszka, 44 Toruń
Uwielbiam je za teksturę – grube i mięsiste. I ten jajeczny smak! Przypominają lane kluski, które sama robię!
Blanka, 32 Poznań
Smakują jak domowe kluseczki. Ja zastosowałam je do rosołu, ale równie dobrze smakowałyby w sosie :D
Małgorzata, 38 Kraśnik
Mają solidną formę, już niewielka ilość wystarczy, by się najeść. Idealne do zup warzywno-mięsnych. Przyjemne w smaku.