Kluski 4-jajeczne
Opak. 500 g

WYNIK wielkiego testu

KLUCHY,

KTÓRE DODAJĄ
OTUCHY!

Bydgoszcz
Małgorzata, 51

Kluski są super, nie za twarde, nie za miękkie, idealne jako samodzielne danie, np. z sosem czy jako dodatek do zupy. Sycą i super wyglądają i najważniejsze, że się nie rozlatują i nie kleją tak jak nieraz zwykły makaron. Sprawdziły się w zupie dyniowej, pomidorowej. Po prostu pycha.

Opole
Iwona, 45

Smaczne, sycące, robiłam nie tylko zupę, ale również sałatkę – świetnie się sprawdziły.

Białystok
Anna, 36

Świetny smak i aromat.

Kluski 4-jajeczne
Opak. 500 g

Dodały wszystkim otuchy!
Mają jaja, a nawet cztery! Najlepiej pływają w rosole i grzybowej, ale chętnie pokazują się też w towarzystwie skwarek i cebulki!

*Oferta obowiązuje od 3.08 do 30.08 lub do wyczerpania zapasów

ZOBACZ OPINIE

Odkryj 4-jajeczne kluski ze Szwabii Eierspätzle, bo to kluchy, które dodają otuchy!

Agnieszka, 31 Olsztyn

Makaron idzie w odstawkę, rosół i pomidorowa tylko z kluskami. Dzieci je uwielbiają.

Agnieszka, 44 Toruń

Uwielbiam je za teksturę – grube i mięsiste. I ten jajeczny smak! Przypominają lane kluski, które sama robię!

Blanka, 32 Poznań

Smakują jak domowe kluseczki. Ja zastosowałam je do rosołu, ale równie dobrze smakowałyby w sosie :D

Małgorzata, 38 Kraśnik

Mają solidną formę, już niewielka ilość wystarczy, by się najeść. Idealne do zup warzywno-mięsnych. Przyjemne w smaku.

załaduj więcej

Sprawdź Gazetkę

Znajdź
ulubione produkty

Zapisz się
do newslettera

Wszelkie prawa zastrzeżone – ALDI 2019